Över 220 år av kompetens inom plåtslageri

Vi på Gålstads Plåtslageri har tillsammans över 220 års kompetens inom plåtslageri. Hos oss arbetar det utbildad personal, men även personal som utbildar sig för att bli den hantverkare du som kund skall kunna lita på i ur och skur.

Vi värnar om framtiden och att fortsätta utveckla plåtslagaryrket. Vi är ett plåtslageri där det traditionella möter det moderna för att möta de utmaningar och enorma påfrestningar som väder och vind utsätter er fastighet för. Vi erbjuder flera olika lösningar, kontakta oss för bästa möjliga lösning.

 

Stort som smått till företag och privatpersoner

När vi gör jobb på tak och andra projekt arbetar vi med såväl gamla som nya material, bland annat koppar, stålplåt, aluminium och rostfritt. På vårt plåtslageri har vi ett helhetstänk där vi ska ha kompetens för samtliga takmaterial som en fastighetsägare kan tänkas ha.

Vi arbetar mot både privatpersoner och företag, inga jobb är för stora eller för små för oss. Alla våra plåtarbeten är unika och lösningarna skräddarsys efter kundens önskemål.

Klicktak – gör det smidigt och lätt helt själv

Klicktak från Gålstads Plåtslageri är ett plåttak med falsprofil för eget montage med hjälp av vår monteringsanvisning. Ett prisvärt tak av bästa kvalitét med material från ledande leverantörer inom Sverige och Norden. Med ett toppmodernt plåtslageri i företaget så kan vi erbjuda alla tillbehör till ert nya tak i en enda leverans.

Kan med fördel beställas i ett paket med takavvattning, taksäkerhet m.m och man sparar tid och pengar på att få allt i ett komplett paket.

  LADDA NER PRODUKTBLAD – KLICKTAK 

Vill du ha en kostnadsfri offert?
Vi gör allt för din fastighet när det gäller
tak, fasad och fönsterbyten.

Ja, jag vill ha kostnadsfri offert

KONTAKTA OSS
Gålstad Plåtslageri
Skånings Åsaka Gålstad 1
532 96 Skara

info@galstadsplatslageri.se
Skaraborg 0511-674 01 / 0726 – 01 01 88
Närke 019 – 129 050

OM GÅLSTADS PLÅTSLAGERI
Gålstads Plåtslageri är en del av gruppen Stjärnfönster och TJ Tak & Fasad. Vår huvudverksamhet
finns i Skara men vi har flertalet filialer från Närke ner till Skaraborg. Våra hantverkare har stor och
bred kunskap och vi jobbar enbart med produkter av högsta kvalitet från kända leverantörer.